Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δέσποινα Βανδή: “Στεναχωρήθηκα! Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή βγήκε στον αέρα της “Super Kατερίνα” με αφορμή την πρεμιέρα του “J2US” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Βανδή είπε αρχικά στην Κατερίνα Καινούργιου:

“Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα”.

 

Δείτε επίσης: “Λιώνει” η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη: “Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη”

 

“Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ!”

Και πρόσθεσε:

“Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ!”.

Και στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχε κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν συνέβη αφού ο τραγουδιστής μπήκε στο νοσοκομείο.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου