Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε την Μπέττυ Μαγγίρα: “Άλλο ένα θύμα του Δημήτρη”

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε σήμερα στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα screenshot, εξηγώντας πως ο συνάδελφός της έχει προβεί στον αποκλεισμό της από τα social media χωρίς προφανή αιτία.

“Άλλο ένα θύμα του Δημήτρη. Με μπλόκαρε! Τον λόγο; Μόνο αυτός τον ξέρει” έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα κάτω από την ανάρτησή της.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Μπέττυ Μαγγίρα, συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα… “

 

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους

Η ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές επήλθε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το “I Love ΣουΚού”, με την οποία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διατηρεί φιλικές σχέσεις.

“Έχει «αγριέψει» (και) το «I Love ΣουΚου» ως προς την προσέγγιση στη gossip-lifestyle θεματολογία. Το πρωτότυπο δε, είναι πως η παρουσιάστρια «τα χώνει» και οι συνεργάτες το ισορροπούν. Ίσως αυτή να είναι βέβαια και η εναλλακτική ματιά της εκπομπής: Το ότι μέχρι τώρα τα πάνελ «μάλωναν» και ο παρουσιαστής τους… μάζετε” έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε κείμενό του λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο block που έκανε στη Μπέττυ Μαγγίρα, όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον ρώτησε ευθέως για το θέμα.

“Έκανες block τη Μπέττυ Μαγγίρα; Ρε πάτε καλά;” είπε ο ηθοποιός, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά:

“Όταν μαζεύω ένα, δύο… μετά λέω: άντε στο καλό”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου