Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: “Τί είπε αυτός ρε; Ότι δεν θα τα καταφέρω;”

Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου, την Πέμπτη το πρωί, στον αέρα της “Super Κατερίνα” μίλησε για μια προσωπική της ιστορία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha αφηγήθηκε το περιστατικό της πρώτης της γνωριμίας με τον δημοσιογράφο του MEGA, όταν η ίδια είχε περάσει στο πανεπιστήμιο και ήθελε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

“Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο πανεπιστήμιο. Δεν είχα ξεκινήσει ακόμα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, ο Χασαπόπουλος ήταν τότε στο MEGA. Ο πατέρας μου μού είχε πει: δεν θα κάθεσαι να ξύνεσαι, πρέπει να πας για δουλειά αλλά πρώτα θα σε στείλω κοντά σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο να μου πει αν το έχεις” περιγράφει η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν άλλαξα τη μύτη και το στήθος μου, δεν είχα κάποιο πρότυπο”

 

“Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου”

“Εξυπνάδες του πατέρα μου… Μου λέει: θα σε στείλω στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ήταν φίλος ενός φίλου μας, μεγάλου σε ηλικία. Πηγαίνω στην Παιανία, μιλάμε, μου έκανε ερωτήσεις γιατί ήθελα να μπω στη δημοσιογραφία και ποιοι είναι οι στόχοι μου” συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

“Πηγαίνω στο σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου: με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου. Απογοητεύτηκα” παραδέχεται η Κατερίνα Καινούργιου.

“Κι όταν τον είδα ξανά στο ΟΡΕΝ, μου είπε: ε λέμε και καμιά βλακεία καμιά φορά. Μπορεί κι αυτό όμως τότε να με είχε πεισμώσει. Λέω: τί είπε αυτός ρε; Ότι δεν θα τα καταφέρω; Ότι δεν θα πετύχω; Μπορεί κάτι να μην του άρεσε από αυτά που είπα αλλά καμιά φορά πεισμώνεις” καταλήγει στην ιστορία της η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου