Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: “Αϊ στο καλό όλοι!”

“Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια”

Η Κατερίνα Καινούργιου, την Τρίτη το πρωί, στην “Super Κατερίνα” μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στα social media η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, αναφέρθηκε στα σχόλια που της έκαναν στο Instagram, όταν παραβρέθηκε στο μαγαζί του Φίλιππου.

“Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ”.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Δίνουμε πολλή αγάπη και παίρνουμε μην σου πω τι”

 

“Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον”

“Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς. «Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «Είναι ντροπή σου», «Παρακάλα να σε παντρευτεί, «Είσαι για κλάματα», «Ξεκόλλα επιτέλους». Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα” αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του Alpha για τα μηνύματα που δέχθηκε.

“Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι” είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: “Μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου