Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Super Kατερίνα”: Χαμός με την Εύη Δρούτσα – “Ξέρω τι έγινε με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της”

“Μην μου κάνει την έξυπνη γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει της κακομοίρας”

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην “Super Κατερίνα” την Παρασκευή το πρωί για να μιλήσει για την Άντζελα Δημήτρίου και τη μάνατζέρ, Βάσω Καπώνη, την οποία γνωρίζει προσωπικά.

Η στιχουργός και ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Γρηγόρης Εκμαλιάν, είχαν αντίθετες απόψεις για το θέμα και σε κάποιο σημείο οι τόνοι ανέβηκαν.

 

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: “Έτσι κι έρθουν εγώ θα κατέβω από την πίστα, να τους διώξετε”

 

“Ακούστε κάτι. Η κ. Καπώνη είναι φίλη μου 26 χρόνια. Κανένας δεν έχει τέτοιο φίλο. Δεν είναι μόνο μάνατζερ, κάνετε λάθος. Είναι ο άνθρωπος που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι δίπλα της. Το καταλάβατε; Ό,τι χρειαστεί, τρέχει για αυτήν η κ. Καπώνη. Τα λέτε αυτά γιατί δεν ξέρετε την κ. Καπώνη. Όσο για το βαφτιστήρι, ο καθένας λέει και ξελέει. Ξέρετε τι έγινε με την Άντζελα και την κόρη της; Εγώ ξέρω, αλλά δεν θα το πω γιατί είναι ντροπή να το πω. Είναι ντροπή! Ποιος είστε εσείς που προκαλείτε εμένα να το πω; Η κ. Καπώνη” είπε εκνευρισμένη η Εύη Δρούτσα.

“Και εσείς ποια είστε; Το παρατραβάς το σχοινί. Να ρίξει η κυρία τους τόνους. Μην μου κάνει την έξυπνη γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει της κακομοίρας” απάντησε έξαλλος ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου