Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποιος δήλωσε για τον Παπακαλιάτη: “Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες”

Πώς από τα οικονομικά που τον προόριζε ο πατέρας του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ασχολήθηκε τελικά με την τέχνη

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, μίλησε σε εκπομπή του Creta TV, για τον γιο του και αναφέρθηκε στη στιγμή που του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την τέχνη, αλλά και τα οικονομικά.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει 5 πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε…», δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

«Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολυ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά. Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του», αποκάλυψε.

«Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορού, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος», τόνισε ο κ. Παπακαλιάτης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου