Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Χατζίδου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είχα θυμώσει πάρα πολύ, πού σταματάνε τα όρια;”

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα”

Η Ελένη Χατζίδου, την Τρίτη το πρωί, στο “Breakfast @ Star”, με αφορμή όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day“, με το ρεπορτάζ που είχε φέρει σε δύσκολη θέση τον ηθοποιό, έκανε μια εξομολόγηση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Ελένη Χατζίδου, όταν η ίδια ήταν έγκυος και το είχε πει μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους, το “Happy Day” αποκάλυψε την είδηση, κάτι που είχε κάνει την τραγουδίστρια έξαλλη.

 

Δείτε επίσης: Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: “Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, με ρωτούσαν: γιατί είσαι με αυτόν;”

 

“Είχα θυμώσει πάρα πολύ!”

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει, το είχα πει μόνο στους πολύ κοντινούς μου. Η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε ήταν το Happy Day, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει πάρα πολύ! Ήταν κάτι που ήθελα εγώ να το ανακοινώσω, να πω εγώ τη χαρά μου, ήταν κάτι που ίσχυε” είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με τη Σταματίνα. Αλλά θέλω να πω ότι πού σταματάνε τα όρια; Μέχρι που μπορεί κάποιος να ανακοινώσει κάτι που ακόμα εσύ μπορεί να μη θες να το πεις”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου