Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – “Έχει τους λόγους του για να αυτοαποθεωθεί, έχει την αμέριστη κατανόησή μου”

“Πέρα από του προσβλητικού της υπόθεσης μπορώ να τον απαλλάξω από αυτό από την άποψη ότι είμαι ένας άνθρωπος τόσο ευγνώμων για την καριέρα του” τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Την απάντησή του έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον Δημήτρη Παπανώτα για όσα ανέφερε πως βαδίζει στα χνάρια του και ότι χτίζει καριέρες.

«Είναι αστείο από την άποψη ότι το γεγονός πως από το 1988 που βρίσκομαι μπροστά σε ένα μικρόφωνο αυτά τα συναπτά 36 χρόνια είτε ραδιοφωνικό είτε τηλεοπτικό, μου είναι αδύνατον να προγραμματίσω είτε τον τρόπο που μιλώ είτε τον τρόπο που περπατώ γιατί όσο με θυμάμαι -και μπορούν να το πιστοποιήσουν όσοι με ακούνε αυτά τα χρόνια είτε ραδιοφωνικά είτε τηλεοπτικά- είμαι πάντα τόσο ειλικρινής και αυθόρμητος που δεν μπορώ καν να επαναλάβω το δικό μου τρόπο ομιλίας.

Άνθρωπος που λειτουργεί με το ένστικτό του δεν μπορεί καλά καλά να ακολουθήσει τα δικά του βήματα και τον δικό του τρόπο ομιλίας, πόσο μάλλον κάποιου άλλου. Η αλήθεια είναι ότι από τα πολλά πράγματα που έχω κάνει, η βάση μου είναι το ραδιόφωνο που σε γνωρίζουν από τη φωνή σου, αλλά δεν σου δίνει την αναγνωρισιμότητα που σου δίνουν άλλες δουλειές. Το 2007-2008 ασχολήθηκα με την τηλεόραση και είδα τι ακριβώς σημαίνει να έχεις αυξημένη αναγνωρισιμότητα και εγώ ξέρω ότι προέκυψε τότε. Μετά το 2010 είχα κάποιες προτάσεις για τηλεόραση και στην αρχή δεν τις αποδεχόμουν και το 2018 την αποδέχτηκα και ο λόγος ήταν επειδή ερχόταν από έναν άνθρωπο που γνωριζόμαστε από παιδιά, τον Θέμη Μάλλη για μία παρουσιάστρια που την πιστεύω πολύ την Κατερίνα Καινούργιου» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Πέρα από του προσβλητικό της υπόθεσης, μπορώ να τον απαλλάξω από αυτό από την άποψη ότι είμαι ένας άνθρωπος τόσο ευγνώμων για την καριέρα του. Όταν ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε το 1/10 όσων έκανα. Είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων για την πορεία μου, οπότε πολλές φορές νιώθω ότι θα μπορούσα και να σταματήσω αύριο την καριέρα μου. Επομένως δεν χρειάζεται κανείς να μου φτιάξει την καριέρα, πόσο μάλλον εγώ που έχω συνηθίσει να φτιάχνω καριέρες μία εποχή που ασχολιόμουν με management καλλιτεχνών και δισκογραφικές παραγωγές.

Ανακεφαλαιώνοντας όλα αυτά που έχει πει το τελευταίο δίμηνο, θα πω την αλήθεια ότι είναι πράγματα ανεδαφικά, εξωπραγματικά, προσβλητικά, αλλά για να είμαι απολύτως ειλικρινής εκτός του ότι είναι προσβλητικά σε εμένα, είναι και λίγο στενάχωρα προς το πρόσωπο που τα λέει γιατί όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει αυτά τα πράγματα και να αυτοαποθεωθεί, προφανώς έχει τους λόγους. Από τη δική μου πλευρά η τελική απάντηση είναι ότι έχει την αμέριστη κατανόησή μου» κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου