Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Ο ερχομός του πρώτου της παιδιού και ο γάμος με τον Σπύρο Λάζαρη

Δείτε το σχετικό βίντεο

Όπως έγινε γνωστό η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καθώς βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρωινό Σουσου” η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης, σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2025 στον Πόρο, συνδυάζοντας την ίδια μέρα, τη βάπτιση του παιδιού τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει τρία παιδιά με την πρώην του σύζυγο και η παρουσιάστρια, κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους και η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στο περιβάλλον τους, όταν η Ευαγγελία Αραβανή, έκλεισε τον 6ο μήνα της κύησης. Πλέον διανύει τον 8ο μήνα, ενώ όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, θα γεννήσει αγόρι.

“Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια, όπου έχουν φτιάξει ένα όμορφο σπίτι εδώ και έναν χρόνο. Ο Σπύρος Λάζαρης έχει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Πόρο και η Ευαγγελία ενώ είχε αρκετές προτάσεις για τηλεόραση τις είχε απορρίψει. Δεν επιθυμούσαν να βγει η πληροφορία, ήθελαν να βγει όταν θα έρθει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί τους άνθρωποι” είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου