Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Κρίσιμη η κατάσταση της Μπετίνας-Ο Νικόλας κλονίζεται

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Η σειρά περιπέτειας της ΕΡΤ1 “Κάνε ότι κοιμάσαι” έρχεται από Δευτέρα με καινούργια επεισόδια που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε λοιπόν στα νέα επεισόδια;

Η κατάσταση της Μπετίνας είναι πολύ κρίσιμη. Ο Νικόλας, τώρα, έχει αρχίσει και κλονίζεται με αφορμή τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσής της που δίνουν οι γιατροί.

Εν τω μεταξύ, η Χρύσα επιμένει στην έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα της Άννας, που ήταν σε άμυνα, σχετικά με τον πυροβολισμό του Λημνιού.

Την ίδια ώρα, ο Κάσδαγλης θέλει να αναλάβει την κηδεμονία της Λέτας με βάση τη διαθήκη της μητέρας της, χωρίς να ακούει όσους τον προειδοποιούν ότι είναι λάθος του.

 

Ο Δαμασκηνός συνεχίζει και απειλεί την Πέρσα

Από την άλλη, ο Γιώργος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βασίλη στη φυλακή, αλλά αντιμετωπίζει την άρνησή του κι αυτό τον κάνει και απομονώνεται. Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο επιτρέπει να τον πλησιάσει είναι η Έφη.

Παράλληλα, η Αμάντα δεν κρύβει πλέον το πόσο της αρέσει ο Φλωρής, παρά τις επιφυλάξεις που έχουν οι συμμαθητές τής, οι οποίοι τον φοβούνται.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δαμασκηνός συνεχίζει και απειλεί την Πέρσα για tov ρόλο που έπαιξε εκείνη στην αποβολή του Φλωρή. Στη συνέχεια, η γυναίκα εξηγεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Δαμασκηνός και προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα.

Ο Ίκαρος, τώρα, θέλει να πετάξει από τη νομική εταιρεία του τον πρώην φίλο και συνεργάτη του, που εκπροσωπεί, όμως, τον Δαμασκηνό.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση της Μπετίνας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Τότε η Νάσια προσπαθεί να εμψυχώσει τη Ζωή.

Στο μέτωπο που έχει ανοίξει με την ένορκη διοικητική εξέταση εναντίον της, η Άννα έχει σύμμαχο μόνο τον Ίσσαρη και συνειδητοποιεί πόσο τον είχε απομακρύνει από κοντά της το προηγούμενο διάστημα.

Λίγο μετά, η Αιμιλία ζητάει από την Υπηρεσία Πληροφοριών στήριξη για την Άννα, έχοντας καταλάβει ότι τη χρησιμοποίησαν για να βγάλουν απάτη μέση τον Λημνιό.

Ο Νικόλας, πάλι, δεν μπορεί να ελέγξει την κυκλοθυμία και τις κρίσεις του ανάμεσα στη θλίψη και την επιθετικότητα. Έτσι, ο άντρας κάποια στιγμή ξεσπάει και ξεπερνάει τα όρια!

Ο Μάκης, λίγο αργότερα, ζητάει βοήθεια από τον Αχιλλέα, για να πείσει τον συνεργάτη του να τον δεχτεί ξανά στο μάθημά του στη Νομική.

Ποιος θα υπερασπιστεί την Άννα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων;

Γιατί ανησυχεί ο Πέτρος γι’ αυτή την εξέλιξη;

Σε ποιο σημείο θα φτάσει ο Νικόλας;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου