Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η κόντρα μεταξύ Άντζελας Δημητρίου – Όλγας Κιουρτσάκη φουντώνει: “Υπέστη τραγική και άθλια συμπεριφορά”

Τι είπε η δικηγόρος της τραγουδίστριας στο “Happy Day”

Στο “Happy Day” μίλησε η συνήγορος της Άντζελας Δημητρίου την Πέμπτη το πρωί για τη διαμάχη της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Αρχικά η δικηγόρος ανέφερε:

“Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η άλλη πλευρά συνεχίζει να την συκοφαντεί, να την διασύρει”.

 

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: “Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα, έκανα υπομονή για την Όλγα”

 

“Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο”

Και πρόσθεσε:

“Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές”.

Και υπογράμμισε η συνήγορος της Άντζελας Δημητρίου:

“Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του; Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Η Άντζελα Δημητρίου θέλει να σταματήσουν να τη συκοφαντούν και να την προσβάλουν”.

 

Δείτε ακόμη: Η δικηγόρος της κόρης και του γαμπρού της απαντά στην Άντζελα Δημητρίου: “Δεν ισχύει τίποτα”

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου