Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άρης Σοϊλέδης για Σπύρο Μαρτίκα: “Μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός”

“Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη”

Στην “Super Κατερίνα” ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα ο Άρης Σοϊλέδης και μίλησε για την Μαρία Αντωνά και για το Survivor.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε κάνει αιχμηρά σχόλια για την Μαρία Αντωνά τις προηγούμενες μέρες και προκάλεσε την αντίδραση του πρώην ποδοσφαιριστή.

“Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor. Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς” είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

 

“Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη”

“Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό. Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός” πρόσθεσε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

“Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη. Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα; Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει” κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου