Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Μία περίοδο η ζωή μου ήταν η δουλειά μου, αλλά αυτό με έκανε ευτυχισμένη”

«Στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει να κάνουμε αυτό, το οποίο θέλουμε;» πρόσθεσε

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη δουλειά της, αναφέροντας πως νιώθει τυχερή, που μπορεί να κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» κι αρχικά, σημείωσε πως δεν βλέπει τη δουλειά της σαν «θυσία», όπως πολλοί άλλοι.

«Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη λέξη “θυσία” σημαίνει ότι κάνει κάτι που δεν του αρέσει και αναγκάζεται να το κάνει. Εγώ κάνω μια δουλειά που μου αρέσει και στην πραγματικότητα, δεν το αντιμετωπίζω ως θυσία. Μου αρέσει αυτό που κάνω, είναι αυτό που ήθελα από παιδάκι. Ήμουν άνθρωπος που όταν ήθελα να κάνω κάτι, έβρισκα τον χρόνο. Μπορεί αυτό να μου στοίχιζε τον ύπνο μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι επιλογές μου ήταν ποτέ η μία εις βάρος της άλλης», είπε χαρακτηριστικά.




Στη συνέχεια, εξήγησε πως υπήρξαν περιόδοι που είχε δώσει υπερβολική σημασία στη δουλειά της και είχε αφιερώσει όλο της τον χρόνο εκεί, όμως δεν το μετανιώνει.

«Υπήρξαν περίοδοι που έριξα το βάρος στο ένα μέρος, υπήρξαν περίοδοι που εστίασα στο άλλο. Γενικώς, στη ζωή μου κοιτάζω να περνάω καλά. Ξεκίνησα να δουλεύω νωρίς. Θυμάμαι ότι ήμουν όλη την ημέρα εκεί, με τρομερό ενδιαφέρον, δεν ήθελα να φύγω, ήταν η ζωή μου η δουλειά μου. Στο τέλος της ημέρας δεν κάνουμε αυτό, το οποίο θέλουμε; Τότε είχα αφιερώσει πολύ μεγάλο χρόνο στη δουλειά, αλλά αυτό με έκανε ευτυχισμένη», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε: «Έχω αυτόν τον ψυχαναγκασμό, όταν έχω μια δουλειά πρέπει να γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει και εκεί μπορεί να την πληρώσει ο ύπνος. Πάντα κόβω από τον ύπνο. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις, είναι θέμα προσωπικής επιλογής».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου