Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το spoiler για τη “Γης της Ελιάς” που έδωσε η Δώρα Χρυσικού: Η Αρετή με τον Στάθη έπρεπε να είναι ζευγάρι

Δείτε τι είπε στο “Πάμε Δανάη”

Καλεσμένη στο “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Δώρα Χρυσικού και μίλησε για τον ρόλο της ως «Αρετή Καπερνάρου» στην «Γη της Ελιάς» και για τη ζωή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς, αλλά για τον ρόλο της ως «Αρετή Καπερνάρου».

«Όλοι έχουμε λίγο “Αρετή” μέσα μας. Οι κατάρες της Βάνας Δημητρίου είναι δικές της. Οι κατάρες και ο αντίκτυπος των καταρών στο κοινό έχει περάσει από πολλά στάδια. Την πρώτη χρονιά το κοινό έβριζε και έλεγαν πως δεν θέλουν την Αρετή. Μετά είπαν κάποιοι ότι “αρρώστησα γιατί λέω κατάρες”, το έχω ακούσει και αυτό. Τώρα με σταματάνε στον δρόμο και μου ζητούν να τους πω κατάρες για τα οικογενειακά τους πρόσωπα. Η Βάνα έχει κάνει πιο ανάλαφρες και κωμικές τις κατάρες της Αρετής”.

 

“Θέλω να βάλω νυφικό αλλά δεν θα προλάβω”

“Στην σειρά θέλω να βάλω νυφικό αλλά δεν θα προλάβω να βάλω νυφικό, ο σύντροφός της θα την κοροϊδέψει. Δεν το ανακαλύπτει μόνη της, θα της το πει ο Πότης. Η Αρετή μόλις μάθει την κοροϊδία θα κάνει κάτι πολύ ακραίο ακόμα και για τα δεδομένα της Αρετής. Θα βρεθεί λίγο μπλεγμένη και το κοινό θα ευχαριστηθεί από αυτή την εξέλιξη. Δεν θα βάλουν την Αρετή στο ψυχιατρείο” είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου