Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Ναταλία Γερμανού: “Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη”

“Ας δώσουμε χρόνο να εξηγήσει”

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε σχετικά με τον ντόρο που δημιουργήθηκε με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τους δημοσιογράφους όταν πήγαν να πάρουν δηλώσεις από τον Γιώργο Νταλάρα.

“Φτάσαμε σε ένα σημείο να προσπαθούμε να βάλουμε σε κατηγορία τους παρουσιαστές και ποιοι κάνουν καλή τηλεόραση με ήθος και ποιοι είναι αυτοί που δεν την κάνουν. Όπως και να έχει, ξέρουμε όλοι ότι και η Ναταλία κάνει καλές εκπομπές. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη, δεν μιλώ για μία άτυχη στιγμή που μπορεί να έχει κάποιος στα 20 χρόνια πορείας. Η γενική εικόνα και η συνέπεια μιλάμε για μία γυναίκα, που είναι στο σωστό δρόμο. Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο κόσμος… Κάτι γενικότερο αυτό που ήθελε να πει. Είναι δυνατόν να θέλει να βγάλει την ουρά της απ’ έξω; Ήταν σαν να λέει ότι θέλω να πω πράγματα και ένα συγκεκριμένο σύστημα δεν με άφηνε να πω αυτά που ήθελα” ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: “Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω”

 

“Ας δώσουμε χρόνο να εξηγήσει”

“Η Ναταλία ήταν η πρώτη που έβγαλε τον ακτιβιστή στο θέμα με τους μετανάστες. Αντισυστημικό δεν ήταν; Γιατί να το ξεχάσω; Ας δώσουμε χρόνο να εξηγήσει. Στη δημόσια εικόνα έχει δείξει ότι έχει μία συνέπεια. Δεν έχει στείλει κάμερα έξω από μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της” συμπλήρωσε.

“Πάντα γνωρίζω τη σκαλέτα, αλλά έχει τύχει πολλές φορές όταν δω στον αέρα με τα μάτια μου ένα θέμα… Ήμουν στον ΑΝΤ1, παίζαμε το Game of Love, που ήταν του καναλιού και είδα κάτι. Για τη δική μου ιδιοσυγκρασία το πρωί δεν μου άρεσε. Είπα ότι δεν θα ξαναπαίξουμε; Έλαβα τις συνέπειες; Ευτυχώς και μου δίνεται η ευκαιρία να το πω, ο Κυριακού σέβεται τον εργαζόμενο. Πολλές φορές όταν βλέπεις τη δήλωση ή τον τρόπο, λες άσε το” ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου