Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκάλυψε τον τίτλο και το περιεχόμενο της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου

“Θα παίξουν πολλά και καλά ονόματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο”

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” έδωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος και  αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια, την συνεργασία του με τους ΡέππαΠαπαθανασίου που έρχεται στον Alpha, ενώ παραδέχεται πως έχει φροντίσει ήδη να κάνει τη διαθήκη του.

“Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα λέγεται: Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα. Θα είναι μία σάτιρα σε όλες τις ελληνικές σειρές, θα παίξουν πολλά και καλά ονόματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Μεθαύριο πάμε στο στούντιο για τα τραγούδια” αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

 

“Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου”

“Πάντα περνάει από το μυαλό να φύγεις από μία συνεργασία, κάποιοι το κάνουν και κάποιοι όχι. Έχω συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον έχω για πολύ λογικό άνθρωπο, θα πρέπει να έγινε κάτι σοβαρό για να αποχωρήσει από την παράσταση” απαντά ο Πάνος Σταθακόπουλος σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

“Έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με τους ηθοποιούς του Έρωτα Φυγά. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, σε βαθμό κατάθλιψης” παραδέχεται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

“Η συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά στα «Σύρματα» ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια, οπότε τον χαλάρωσα. Του έλεγα: φαντάσου ότι είμαστε στο σπίτι σου, πίνουμε καφέ και μου τα λες” περιγράφει ο Πάνος Σταθακόπουλος, ενώ καταλήγει με μία… ιδιαίτερη εξομολόγηση, λέγοντας:

“Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου. Γενικά μου αρέσει η τακτοποίηση στη ζωή, θέλω να έχω τα πράγματα σε κουτάκια”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου