Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: “Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω ως πατέρα”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Πέμπτης είδαμε τον Λευτέρη Πανταζή να μιλάει στο Νίκο Χατζηνικολάου για για την πορεία του στο τραγούδι και την προσωπική του ζωή.

Η κόρη του, Κόνι Μεταξά και ο γαμπρός του, Μάριος Καπότσης, ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τον δικό τους Λευτέρη Πανταζή αλλά και τον ρόλο του ως πατέρα.

 

“Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό”

Όπως είπε η Κόνι Μεταξά:

“Είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star”.

“Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του (…)” εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Κόνι Μεταξά.

“Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια” ανέφερε η Κόνι Μεταξά για τον πατέρα της στη late night εκπομπή του ANT1.




Ο γαμπρός του, Μάριος Καπότσης, είπε για τον πεθερό του:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου