Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Η μαμά μου μού είπε: είτε θέλεις να δοκιμάσεις είτε όχι εγώ είμαι εδώ να τα μοιραστείς όλα”

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια του MEGA

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης στο “Πάμε Δανάη” αποκάλυψε την πρώτη φορά που την έπιασε η μητέρα της να προσπαθεί να καπνίσει και τη στήριξη που ένιωσε όταν της μίλησε.

“Θυμάμαι ότι στην Α’ γυμνασίου είχα προσπαθήσει να καπνίσω γιατί έβλεπα τους μεγαλύτερους φίλους μου στο σχολείο. Άνοιξε η μαμά μου το σπίτι και είδε ότι είχα βάλει και άναβα ανάποδα το τσιγάρο. Δεν ήξερα, ήθελα να δω πως είμαι. Με έπιασε στα πράσα στο μικρό μπάνιο. Στην αρχή σοκαρίστηκε και μετά την έπιασαν τα γέλια. Μου είπε ότι δεν γίνεται έτσι, δεν ξέρεις τι πας να κάνεις και είναι επικίνδυνο” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: “Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, τις επόμενες μέρες θα τα πούμε όλα”

 

“Την έβλεπα να γελάει και γελούσα κι εγώ με την γκάφα που έκανα”

“Μόλις με έπιασε αγκαλιά και μου είπε οτιδήποτε θέλεις να δοκιμάσεις ή όχι, εγώ είμαι εδώ να μου τα μοιραστείς όλα, να τα πούμε όλα και να σου πω τη δική μου άποψη, αλλά μην κάνεις τίποτα κρυφά είτε αφορά χαζομάρα τέτοιου τύπου ότι θέλω να κάνω αυτό που βλέπω από τους μεγαλύτερους είτε όταν αφορά τι θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω είτε όταν αφορά τον χ άνθρωπο στη ζωή μου. Σε πληροφορώ ότι θυμάμαι με πάρα πολλή αγάπη. Τότε μπορεί να είχα νιώσει αμήχανα που με είχε βάλει στον καναπέ και μου έκανε αυτές τις συζητήσεις σε αυτήν την ηλικία. Την έβλεπα να γελάει και γελούσα κι εγώ με την γκάφα που έκανα. Μετά είπα τι ωραία που μπορώ να μοιραστώ τα πάντα” πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου