Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Μηλιώνης: “Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε σε δύσκολη θέση – Zούσα με τα επιδόματα”

“Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος”

O Βασίλης Μηλιώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Τζανή στην σειρά «Η Μάγισσα», μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς από τη Φιλοσοφική επέλεξε τελικά την Υποκριτική, ενώ απάντησε στο γιατί φοβόταν να παίξει αρχικά στην τηλεόραση.




 

“Με φόβιζε η τηλεόραση”

«Είχα μία δεύτερη σκέψη γιατί αποφοίτησα από το Εθνικό. Με φόβιζε να παίξω στην τηλεόραση. Δεν είχα καταλάβει τη δύναμη που μπορεί να έχει αυτό το μέσο», είπε αρχικά ο Βασίλης Μηλιώνης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στο χώρο το οποίο έγινε στα χρόνια του κοροναϊού όταν τα θέατρα ήταν κλειστά και ως εκ τούτου μπήκε στον χώρο βαδίζοντας στα τυφλά.




 

“Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε σε δύσκολη θέση”

«Με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα να βρω δουλειά σε μία δύσκολη περίοδο. Έπεσα πάνω στον κοροναϊό με τις απαγορεύσεις. Με τρόμαξε όλο αυτό με την έννοια ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ήταν δύσκολο να είμαι βέβαιος για το αν θα γίνει κάτι. Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε και εμένα σε δύσκολη θέση», εξήγησε ο ηθοποιός.




 

“Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα”

«Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Μηλιώνης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου