Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Παρουσιαστής να στέλνει κάμερα και να λέει είναι τραγικό αυτό που κάνει”

Η παρουσιάστρια σχολίασε όσα ακούστηκαν από τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει γίνει το θέμα των τελευταίων ημερών, με την αντίδρασή του στους δημοσιογράφους να σχολιάζεται στην “Super Κατερίνα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου στράφηκε κατά της Ναταλίας Γερμανού έμμεσα, καθώς δεν ανέφερε το όνομά της, η οποία πήρε τη θέση του τραγουδιστή απέναντι στους δημοσιογράφους.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: “Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω”

 

“Νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό αυτό που κάνει”

“Ο κ. Νταλάρας έδωσε μία συνέντευξη και κάθε δράση έχει και αντίδραση. Αυτή η συνέντευξη προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο από τους δημοσιογράφους αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο από τις πρωινές εκπομπές, αλλά και από τα δελτία. Ακόμα και οι πολιτικοί τοποθετήθηκαν για τη συγκεκριμένη συνέντευξη” ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Είδα αρκετά τις τοποθετήσεις των παρουσιαστών το Σαββατοκύριακο. Θα τις δούμε στη συνέχεια και πριν ολοκληρώσουμε να πω το εξής: Επειδή κάποιοι είπανε ότι έχει δίκιο ο Νταλάρας και αυτό που κάναμε ήταν τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα. Έστειλαν κάμερες όλες οι εκπομπές και το έπαιξαν. Παρουσιαστής να στέλνει κάμερα η εκπομπή του και να λέει είναι τραγικό αυτό που κάνει, νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό αυτό που κάνει να αδειάζει τους πάντες” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου