Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη μετά την αποκάλυψη για το bullying, που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο

Όσα είπε στο Livenews

Η Μαριάντα Πιερίδη το πρωί της Παρασκευής 19/1 προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram σχετικέ με μια επίθεση που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο.

Η τραγουδίστρια, μέσω μιας σειράς από βίντεο που δημοσίευσε αποκάλυψε πως ο γιος της βιώνει bullying από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο. Μάλιστα, όπως λέει στα βίντεό της, αυτός είναι και ο λόγος που πήγε τον γιο της σε μαθήματα αυτοάμυνας, ενώ ψάχνει να βρει πως μπορεί να σταματήσει όλη αυτή την κατάσταση που πλέον την έχει φέρει στα όριά της.

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της η τραγουδίστρια μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό και εξήγησε: «Έχει ‘φθάσει ο κόμπος στο χτένι’, μιλάμε για 4 χρόνια τώρα και δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε. Έτσι, νομίζω δικαίως αναρωτήθηκα πώς αντιμετωπίζουν άλλοι γονείς τέτοια θέματα».

Ερωτηθείσα πώς αντιμετωπίζει το συστηματικό bullying που δέχεται ο γιος τα τελευταία 4 χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί μου ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα, αλλά να μένουμε και να το αντιμετωπίζουμε. Εξηγώ στον γιο μου ότι το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια. Προσπαθώ παράλληλα, να τον θωρακίσω. Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα. Έχω κάνει τα πάντα, απλώς δεν έχω φθάσει στα άκρα, να πάω να κάνω καταγγελία στο Υπουργείο ή να κάνω μήνυση».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου