Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: “Την αγαπώ ακόμα, όπως και αυτή με αγαπάει”

“Δεν μπορείς να πετάξεις 7 χρόνια από τη ζωή σου”

Στο “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά του, τα τραγούδια που γράφει, τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

“Έχω τρία παιδιά, τα αγαπώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος, θεωρώ ότι μας ολοκληρώνουν, μας περνούν θετική ενέργεια. Ο μικρός μου γιος είναι 3 ετών, όταν τον βλέπω ξεχνάω τα πάντα. Οι κόρες μου είναι στην εφηβεία, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου” είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Σπύρο Σπυράκο είπε:

“Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, τα ψυχολογικά μας τα έχουμε ξεπεράσει. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για μαρκίζα, πάντα έκανα πίσω με αγάπη για να είναι κάποιος άλλος μπροστά. Η αξία κάποιου φαίνεται πάνω στην πίστα”.

 

“Δεν μπορείς να πετάξεις 7 χρόνια από τη ζωή σου”

Για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε:

“Δεν υπήρξαν κακά συναισθήματα. Όταν ένας χωρισμός είναι κοινή συναινέσει και αποφασίζουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν τη ζωή τους, δεν χρωστάς κάτι ούτε εσύ σε αυτόν ούτε αυτός σε εσένα. Δεν μπορείς να πετάξεις 7 χρόνια από τη ζωή σου, να πεις ότι “εγώ τον σβήνω αυτό τον άνθρωπο” γιατί τον αγαπούσες και την αγαπώ ακόμα τη Ναταλία όπως και αυτή με αγαπάει, οπότε το να χωρίζεις τον δρόμο σου στην προσωπική σου ζωή με έναν άνθρωπο και με έναν άνθρωπο αυτό δεν μπορεί να σου αφήσει άσχημα συναισθήματα, μόνο καλά μπορεί να σου αφήσει”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου