Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: “Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος”

Η απάντηση στα σχόλια του πρώην παίκτη του Survivor για την Μαρία Αντωνά

Την απάντησή του στα επικριτικά σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά θέλησε να δώσει ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης το βράδυ της Πέμπτης 18/1  απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του Σπύρο Μαρτίκα μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς τον μισογύνη.

 

“Πόσο απαίδευτος και ‘λίγος’ είσαι”

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε συγκεκριμένα για τον Σπύρο Μαρτίκα:

“Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς”

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε για τη Μαρία Αντωνά:

“Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ”.

 

Δείτε τι “ανέβασε” ο Άρης Σοϊλέδης:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου