Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Φιλοθέη Μωβ: “Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που αγάπησες”

“Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια”

Η Ελεονώρα Μελέτη, την Παρασκευή το πρωί στο “Mega Καλημέρα” σχολίασε την κόντρα μεταξύ των παιδιών του Αντώνη Βαρδή με την τελευταία του σύντροφο, Φιλοθέη Μωβ.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στην αναφορά της Φιλοθέης Μωβ προς τον Γιάννη Βαρδή, που είπε “τα ‘σκουπίδια’ τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε”.

Η Ελεωνόρα Μελέτη είπε:

“Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά απαράδεκτοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, παιδιά, ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δε με αφορά προσωπικά, αλλά είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις – προς τα εκεί κατάλαβα ότι πάει – έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή σου”.

 

Δείτε επίσης: Καλλιστώ Βαρδή κατά Φιλοθέης Μωβ: “Δεν μπορούσαμε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε”

 

Τι συνέβη 

Ο χαρακτηρισμός “σκουπίδια” από τη Φιλοθέη Μωβ, ήρθε όταν ο Γιάννης Βαρδής είπε σε δηλώσεις του, πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος της με τον πατέρα του.

Εκείνη του απάντησε με δηλώσεις της στην “Super Κατερίνα”:

“Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα”.

 

Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Βαρδής απαντά στα “σκουπίδια” της Φιλοθέης Μωβ: “Η αδελφή μου μπορεί να ακυρώσει τον γάμο, ας έχει τον νου της”

 

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε:

“Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου