Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Μπέκας: Στο αυτόφωρο ο καλλιτέχνης για απείθεια και παράνομη βιντεοσκόπηση

Τι συνέβη;

Πιθανότατα «εκτός τόπου και χρόνου», ευτυχώς όμως όχι «στο κρεβάτι του πόνου», όπως αναφέρει το μεγάλο σουξέ του από το 2008, φαίνεται πως βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Ο λόγος; Ένα φραστικό επεισόδιο με αστυνομικούς μετά την άρνησή του να περάσει από έλεγχο.

 

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Γιάννης Μπέκας, ο οποίος έχει συμμετάσχει και στο περίφημο «The Voice», βρέθηκε με το όχημά του επί της οδού Αγίου Νεκταρίου στον Δενδροπόταμο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το περιστατικό της διαμάχης σημειώθηκε γύρω στη 01.30. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν το όχημα του τραγουδιστή και επιχείρησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο. Από εκείνη την ώρα έγινε πανζουρλισμός.

Το αμάξι του 44χρονου τραγουδιστή φέρεται να ήταν σταθμευμένο. Όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στα διαδικαστικά, η απάντηση του τραγουδιστή ήταν μάλλον οργισμένη.

Όπως ανέφεραν στην υπηρεσία τους οι αστυνομικοί, επικαλέστηκε την ιδιότητά του ως τραγουδιστή και έπειτα ως ραδιοφωνικού παραγωγού (μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6) και αρνήθηκε να δώσει τα χαρτιά του.

Κάποια στιγμή, δε, φέρεται να σήκωσε το κινητό και άρχισε να καταγράφει το περιστατικό με την κάμερά του. Επιπροσθέτως, ο 44χρονος φέρεται και να απείλησε τους αστυνομικούς.

Έτσι ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Την επόμενη μέρα σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων, της απειλής και της παράνομης βιντεοσκόπησης και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αρνούμενος τις κατηγορίες και, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης «στο χειρότερο σημείο», αναφερόμενος, ενδεχομένως, στην περιοχή, όπου υπάρχει, πράγματι, αυξημένη εγκληματικότητα.

Εντέλει ζήτησε και έλαβε αναβολή, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου