Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Δεν σε συμπαθούσα γιατί πετούσες πράγματα από τα μπαλκόνια”

“Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή” της είπε ο παρουσιαστής

Στο χθεσινό επεισόδιο του “The 2night Show” παρακολουθήσαμε την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, να εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι παλιότερα δεν τον συμπαθούσε, αφού δεν της άρεσε όταν στο “Πολύ την Κυριακή” που πετούσαν στα σκουπίδια διάφορα πράγματα.

“Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μία διαδρομή μέσα σε αυτά τα χρόνια και αυτό το εξομολογητικό παραπάνω που έχεις δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά τη ψάχνεις και έχεις βασανιστεί λιγάκι. Για αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δεν σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δεν μου άρεσαν” ανέφερε αρχικά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

 

“Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή”

“Είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη έλεγα ότι δεν με νοιάζει καθόλου. Θα ήθελα να ακούσω τι δεν σου άρεσε τότε” απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δείτε επίσης: Δάφνη Λαμπρόγιαννη: “Την εποχή του ‘Είσαι το ταίρι μου’, δεν έβγαινα, γινόμουν επιθετική με τον κόσμο”

 

“Όταν το άκουσα στον δρόμο κάποιες φορές, είπα παιδιά το σταματώ”

“Δεν μου άρεσε που πετούσες πράματα από τα μπαλκόνια. Σου άρεσε;” απόρησε η ηθοποιός για να πάρει τον λόγο ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και να εξηγήσει:

“Όταν είδα ότι από πολλούς δεν άρεσε, το σταμάτησα. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί τα περισσότερα σαλόνια για τα οποία μας φώναζαν ήταν για πέταμα. Ήταν 30 χρονών, ήταν ένα σόου και έλεγα εγώ στα παιδιά να πάτε να βρείτε σαλόνια παλιά που θέλουν να τα πετάξουν. Πετούσαμε το σαλόνι από τον τρίτο όροφο για να είναι εντυπωσιακό και παίρναμε ολοκαίνουριο. Μια δυο τρεις αυτό το θέαμα δεν άρεσε. Όταν το άκουσα στον δρόμο κάποιες φορές, είπα παιδιά το σταματώ. Δημιουργεί αρνητικότητα στον κόσμο… Αν σου έλεγα ότι το αποσύρω και μετά έσβηνε η κάμερα, το κατεβάζαμε κάτω και το πετούσαμε στα σκουπίδια, δεν θα πείραζε κανένα”.

“Είναι τρομερή σπατάλη. Εγώ όταν αποσύρω κάτι είτε το ανακαινίζω είτε το χαρίζω είτε το φροντίζω για να έχει ζωή. Γεμίσαμε σκουπίδια τον πλανήτη και γίναμε αδηφάγοι” κατέληξε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

 

Η Βουγιουκλάκη “δεν μου έλεγε τίποτα” – Η σελεμπριτοκατάσταση είναι πάρεργο

Η ηθοποιός μοιράστηκε το πως αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και το τι αναζητούσε μέσα από το επάγγελμά της.

“Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή ούτε κακή. Δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ και δεν ήθελα να είμαι καμία φοβερή μαθήτρια. Δεν πήγα πανεπιστήμιο. Επειδή ήξερα ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά από πάντα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ενώ από πάντα ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, ήξερα ότι δεν ήθελα να είναι απλά λάμψη” ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

“Ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Δηλαδή το εξωτερικό, ας πούμε αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα από μωρό που το θυμάμαι” συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα “πλήττουν” τους ηθοποιούς.

“Έχω απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο” είπε η ηθοποιός για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κάνει τη δουλειά της.

“Ο πατέρας μου ήταν τσαγκάρης, η μάνα μου κρατούσε όλο το νοικοκυριό, δεν ένιωσα να μου λείπει τίποτα. Οι γονείς μου με έμαθαν την αξία των πραγμάτων, είτε είναι αντικείμενα, είτε είναι ουσιαστικά πράγματα. Σήμερα δεν ξέρουμε την αξία των πραγμάτων” τόνισε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου