Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: “Πάντα αναδύεται το παιδί μέσα μας και αυτό το “γαμώτο” και το “γιατί””

Όσα είπε στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγάπη της για την αναρρίχηση.

Η τραγουδοποιός αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη στην Κάλυμνο, όταν για 40 λεπτά είχε μείνει κολλημένη σε μια τρύπα βράχου.

«Τα νύχια μου είναι κολλητά, γιατί κάνω αναρρίχηση και για αυτό δεν τα φτιάχνω. Φοβάμαι κάποιες φορές αλλά είναι αυθόρμητος ο φόβος, δεν θα πέσεις.

Τους θαύμαζα πάντα τους αναρριχητές, ένιωθα ότι είναι τόσο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν και αφοσιωμένοι σε αυτή τους την αγάπη.

Είχα πει ότι θα πάω και κάποια στιγμή το αποφάσισε άλλος για μένα και με πήγε! Όταν γυρνάμε και είμαστε ανάσκελα, σημαίνει ότι είναι αρνητικό το σημείο, δηλαδή έχουμε το βάρος πάνω μας. Έχω μείνει σε τρύπα κολλημένη στην Κάλυμνο. Ήμασταν ομάδα και μου είπαν “θα ανέβεις αλλά δεν θα μπεις στην τρύπα”. Και τους έλεγα “δεν βγαίνω!”. Βγήκα μόνη μου μετά από 40 λεπτά».

«Κάναμε πρώτη φορά ταξίδι με τα παιδιά με κάμπερ. Πήγαμε τρεις μέρες αλλά η πρώτη ήταν δύσκολη. Γιατί πρέπει να προσαρμοστείς και εσύ με τα παιδιά! Τα παιδιά μου είναι 1,5 και 4. Τώρα στο σπίτι γίνεται κολαστήριο. Είναι τόσο ωραίο όλο αυτό, έχει τέτοια πρόκληση. Δεν ξέρω πως είναι η ζωή σου με δυο παιδιά, να δουλεύεις, να θες να εξελίσσεσαι. Αυτή είναι η αγάπη μου, να πηγαίνω θέατρο και live. Αφήνω τον Χρήστο με τα παιδιά. Για μένα αυτό είναι η τροφή μου. Η κάθε οικογένεια έχει το δικό της σχήμα. Δεν συγκρίνεται καμία οικογένεια με καμία και είναι τελείως άδικο να το συγκρίνουμε. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τον πόνο και τον φόβο. Και όταν τον αποφεύγεις τον πόνο δεν θα τον αποδεχτείς και δεν θα τον ξεπεράσεις. Δεν πρέπει κάποια στιγμή να το αγγίξουμε; Ωραία, πόνεσα τότε σαν παιδί και θα αναδύεται το “γαμώτο” και το “γιατί”. Δεν νιώθω ότι δημιουργήθηκε κάποιο χάσμα που έφυγα από τα 18 μου από το σπίτι μου. Με βοήθησε να γνωρίσω εμένα!».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου