Showbiz

Παντελής Βούλγαρης: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Δύσκολες ώρες περνάει ο σκηνοθέτης

Ο Παντελής Βούλγαρης βρίσκεται στην εντατική τα τελευταία 24ωρα σε βαριά κατάσταση, όπως μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου η εκπομπή «Επί τόπου».

Αρχικά, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Έχουμε μια είδηση που μπορώ να την μεταφέρω, την διασταυρώσαμε. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορονοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με την σύζυγο του. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο Παντελής Βούλγαρης κόλλησε κορωνοϊό, αμέσως μετά την βράβευση του με αφορμή την προσφορά του στον πολιτισμό σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, είναι δύσκολη η κατάσταση».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version