Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Μιλάει ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτηρίζοντας απόβλητο τον Αρναούτογλου;”

Ο παρουσιαστής σάστισε με τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του “Πρωινό” σχολίασε το ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε με αιχμές στο τηλεοπτικό παρελθόν του Νίκου Μουρατίδη.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Μουρατίδης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν…”

 

“Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες”

“Είπε τον Αρναούτογλου τσόλι και απόβλητο της τηλεόρασης; Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε χθες απαξιωτικά για ένα παιδί, δεν θέλω να το πω καθόλου γιατί είναι ντροπή. Βγήκε και μίλησε απαξιωτικά για ένα παιδάκι θέλοντας να κατηγορήσει τη μάνα και τον πατέρα. Και γυρίζει και μιλάει τώρα ο Μουρατίδης για να γίνει πάλι θέμα, χαρακτηρίζοντας τον Αρναούτογλου απόβλητο της κοινωνίας;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Είναι πολύ ωραίο να κατηγορούμε τον Αρναούτογλου για απόβλητο της τηλεόρασης, φαντάζομαι και όλους τους άλλους το ίδιο θα μας θεωρεί. Πρέπει, όμως, να κοιτάξει ο κ. Μουρατίδης, γιατί αυτό το ευτελές πλαίσιο που είναι η τηλεόραση, στο οποίο πολύ θα ήθελε να είναι και όταν του γίνονται προτάσεις πηγαίνει, γιατί έχει έναν Αρναούτογλου ή και άλλα «απόβλητα» μέσα σε αυτήν και δεν έχει τον κ. Μουρατίδη. Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες. Εγώ δε λέω, μπορεί να έχει ανάγκη η τηλεόραση μόνο από απόβλητα. Είναι η λογική όμως αυτή;”.

“Δηλαδή είναι σαν το ανέκδοτο που πήγαινε ένας ανάποδα στην Πανεπιστημίου, ακούει στο ραδιόφωνο «προσοχή οδηγοί, ένας πάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου» και αναρωτιέται τι ακούει” κατέληξε ο παρουσιαστής.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου