Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Περικλής Κονδυλάτος: “Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;”

“Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα”

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην “Super Κατερίνα” όπου ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ έκανε και μία προσωπική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τους γονείς του.

“Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη, εμείς μέναμε στην Αθήνα ενώ εκείνος δούλευε στην επαρχία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσω χωρίς την παρουσία του. Τώρα έχουμε επαφές – δεν είχαμε για κάποιο διάστημα – αλλά τα έχουμε βρει” παραδέχεται ο σχεδιαστής.

“Οι γονείς μου είναι τώρα δύο μεγάλοι άνθρωποι, προσπαθώ να βάζω όποια παράπονα έχω από αυτούς στην άκρη, γιατί δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχω ακόμα μαζί τους. Είτε έχουμε περάσει καλά είτε όχι, έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή γινόμαστε οι γονείς μας” προσθέτει αμέσως μετά.

 

“Δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους”

“Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να το πιάσεις από μόνο του. Αρχικά δεν έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων, δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους. Αν είχαμε αποδεχθεί ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα, δεν θα το συζητούσαμε αυτό τώρα” απαντά ο Περικλής Κονδυλάτος για το φλέγον ζήτημα των ημερών.

“Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους, είναι και από τον χώρο σας και τους ξέρεις όλος ο κόσμος, που είναι ομόφυλα ζευγάρια και έχουν παιδάκια. Έχω δει αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;” σημειώνει ο Περικλής Κονδυλάτος επί του θέματος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου