Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης για “Γη της Ελιάς”: “Θα τον δει ο τηλεθεατής όπως δεν τον έχει ξαναδεί”

“Περίμενα ότι θα γίνει εμμονή στον κόσμο η Γη της Ελιάς”

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “Mega Καλημέρα” και μίλησε για τη ζωή του, τη Θάλεια Ματίκα, τη “Γη της Ελιάς” αλλά και τους “Μπαμπά-δες”.

“Μας έχει λείψει η Γη της Ελιάς, η διαδικασία των γυρισμάτων, θα ξεκινήσουμε σύντομα. Ξεκινούν και οι προβολές σύντομα και το περιμένει και ο κόσμος πολύ. Περίμενα ο κόσμος να αγαπήσει τη σειρά. Περίμενα ότι θα γίνει εμμονή στον κόσμο η σειρά. Όσο για τα spoiler, ο Μάνος έρχεται σε ένα υποκριτικό στοίχημα. Όλα αυτά που συμβαίνουν θα τον φέρουν αντιμέτωπο με καταστάσεις εσωτερικής φύσης που θα τον δει ο τηλεθεατής όπως δεν τον έχει ξαναδεί. Θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδάκι με την Μαρίνα. Η κατάσταση με την Αμαλία είναι ένα θέμα. Ο Ισίδωρος επιστρέφει και θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τα πράγματα. Έχει ευγνωμοσύνη για την Αμαλία γιατί έφαγε σφαίρα για εκείνον” είπε αρχικά ο ηθοποιός.




 

“Δεν συμβουλεύτηκα κάποιον για την παρουσίαση”

Για την παρουσίαση εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε:

“Νιώθω πολύ καλά, δεν το περίμενα ότι θα μπω στο μετερίζι της παρουσίασης. Μου πέρασε από το μυαλό όταν πήγα καλεσμένος στις «Μαμά-δες». Έγινε κάπως συμπαντικά. Μπήκα κατευθείαν στο δοκιμαστικό και μου είπαν ότι είναι πολύ καλό. Δεν συμβουλεύτηκα κάποιον για την παρουσίαση. Η εκπομπή είναι γραμμένη, είναι πλεονέκτημα αυτό. Καταλαβαίνω τα άγχη του live. Σκέφτομαι ότι πίνω έναν καφέ με έναν άνθρωπο και έχω ενημερώσει πως αν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μια ερώτηση θα την κόψουμε στο μοντάζ”.




 

“Είναι διασκεδαστική η τριβή μας”

Για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε:

“Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο, στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση”.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου