Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ακριτίδη: “Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχα”

“Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα σύζυγος και μάνα, θα είχε την φωτογραφία της”

Ο Χάρης Ακριτίδης σε μια αποκλειστική συνέντευξη του στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” μίλησε για τη γυναίκα του, που δεν τον αφήνει να κάνει τίποτα μόνος του.

Ο Χάρης Ακριτίδης αναφέρθηκε στην ηλικία που παντρεύτηκε τη σύζυγό του και τα παιδικά του χρόνια.

“Στα δεκαεφτά μου άνοιξα συνεργείο αυτοκινήτων πολύ μικρός, πριν απολυθώ από τον στρατό και περίπου την ίδια ηλικία παντρεύτηκα την σύζυγό μου στα δεκαεννέα με είκοσι. Όταν γνώρισα την σύζυγό μου ήταν δεκατριών ετών και εγώ δεκαέξι. Όταν παντρευτήκαμε πήραμε χαρτί από τον δεσπότη…” δήλωσε αρχικά, ο Χάρης Ακριτίδης.

 

“Η γυναίκα μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα”

“Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα σύζυγος και μάνα, θα είχε την φωτογραφία της. Η γυναίκα μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Από παρά πολύ μικρός μητέρα μου επειδή είχαμε μεγάλη φτώχεια, αναγκαζόταν να με ντύνει και να με πλένει πριν πάω να πουλήσω κουλούρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με γαλουχήσει, καλώς ή κακώς, ότι εσύ αγόρι μου μόνο δούλευε και φέρε μας λεφτά για να ζήσουμε και εμείς θα σε έχουμε περιποιημένο. Από τότε ως σήμερα αυτό έχει συνεχιστεί. Δεν κάνω μόνος μου ούτε ντους, με κάνει μπάνιο η γυναίκα μου και μου φοράει το εσώρουχο μου. Εγώ μόνο δουλεύω, κάνω άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι για να μην την επιβαρύνω…” κατέληξε ο Χάρης Ακριτίδης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου