Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Κουρής: “Η Έλενα Τοπαλίδου δεν ήθελε να προσβάλει και θεωρώ ότι δεν προσέβαλε κανέναν”

“Από την στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα”

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα στο “Πάμε Δανάη” την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τοπαλίδου, μίλησε για τον έγγαμο βίο και την καριέρα του.

Απάντησε, επίσης, και για την κίνηση της συζύγου του που προκάλεσε αντιδράσεις.

“Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι πολύ χαριτωμένη, πολύ γοητευτική και στον ρόλο μέσα, αυτό της Βουγιουκλάκη το χαριτωμένο, λίγο κακομαθημένη, αλλά πάρα πολύ γοητευτική” είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής για την παράσταση «Η εκατομμυριούχος» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

Για τον ρόλο του γιατρού που ενσαρκώνει

“Κρατάω ένα κομμάτι που το έχουμε πολλοί άνθρωποι, εγώ το έχω πολύ, που κάποτε γίνονται ξινοί, απόλυτοι. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτος. Και εγώ σε μερικά πράγματα δε μετακινούμαι εύκολα. Ο γιατρός έχει έναν τρόπο που έχει φτιάξει τη ζωή του και είναι λίγο αφύλακτος στο κομμάτι του έρωτα. Αυτό το αφύλακτο μου αρέσει πολύ, έχει κομμάτια πολύ παρορμητικά, αδοκίμαστα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί και αυτό είναι πολύ χαριτωμένο στους ανθρώπους, μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτά τα κομμάτια είναι που κάνουν τους ανθρώπους ενδιαφέροντες και το έχουμε όλοι αυτό. Σε κάποια πράγματα είμαστε πολύ ‘χαζοί’ και πολύ έξυπνοι σε άλλα”.

 

Για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

“Ήταν κάτι το οποίο ήρθε κάπως φυσιολογικά και ευτυχώς γιατί ήταν πολύ ωραία, ήταν φανταστικά. Εγώ δε θα παντρευόμουν ποτέ επειδή δε μου αρέσει αυτή η ιστορία ως διαδικασία. Είναι ένα από τα απόλυτα κομμάτια που έχω αλλάξει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοια. Και οι άνθρωποι που χάρηκαν με αυτό, μαζί με εμάς, δεν το έχω ξανανιώσει. Μόνο άμα το ζήσεις το ξέρεις, είναι μια πολύ δημόσια συνθήκη η οποία παραδόξως έλεγα ότι είναι μια παράταση, ότι σε βλέπουν τόσοι ενώ βρίσκεσαι σε μια πολύ προσωπική στιγμή. Υπήρξε μια ανάγκη να γίνει τώρα αυτό και επειδή κανείς μας δεν το περίμενε και για μας τους ίδιους ήταν υπέροχο σαν σκέψη και ήταν υπέροχο σαν σκέψη και για τον Πέτρο. Ο Πέτρος (σ.σ. ο γιος τους) είναι βαθιά ευτυχισμένος για αυτό, το περίμενε. Είναι πολύ συγκινητικό”.

 

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Έλενα Τοπαλίδου: Η ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις για την “πιρουέτα” στον γάμο της

 

Για τη χορευτική κίνηση της συζύγου του που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

“Από την στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Το έκανε επειδή η Έλενα είναι η Έλενα, ούτε ήθελε να προσβάλει ούτε θεωρώ ότι προσέβαλε κανέναν. Ο καθένας να σκεφτεί ό,τι θέλει. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλει, απλά το αποφεύγεις, δεν βγαίνεις να πεις τι είναι. Ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά, ήταν σαν κοσμογονία. Η Έλενα διατηρεί αυτήν την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή της η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία. Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν, έχει βαθιά πίστη, ήταν μόνο μια υπόκλιση σε αυτό που λέγεται μυστήριο του γάμου. Επειδή είναι ευαίσθητη και δε θέλει να προκαλεί, μου είπε ίσως δεν έπρεπε να το κάνω”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου