Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Super Κατερίνα”: Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος – “Μην το ξαναπείς…”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την ενόχλησή του για όσα ακούστηκαν στον αέρα του “Super Κατερίνα” εξέφρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος του Alpha διαφώνησε κάθετα με την τοποθέτηση του Ανδρέα Καραγιάννη για τα ομόφυλα ζευγάρια, με αφορμή το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που θα φέρει προσεχώς η κυβέρνηση προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

“Είναι επιστημονική άποψη αυτό που είπε η Ιερά Σύνοδος για τα κατοικίδια και τα παιδιά;”, ρώτησε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος στη σχετική συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής.

“Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τα παιδιά και τα κατοικίδια είναι μία έκφραση του φόβου της για το πώς μπορεί να γίνουν κάποια παιδιά από γονείς που δεν έχουν εναλλασσόμενους συντρόφους και όχι μία σταθερή ερωτική ζωή”, απάντησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου.

 

“Είναι επικίνδυνο αυτό που λες και μην το ξαναπείς”

“Ποιοι εναλλασσόμενοι σύντροφοι; Εδώ μιλάμε για γάμο”, τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Το πρότυπο που ανέφερε ο Γιάννης Κατινάκης για τους μάτσο άντρες δεν είναι το πρότυπο που ήθελαν οι γυναίκες ή οι ομοφυλόφιλοι σε έναν άντρα; Όλα αυτά τα χρόνια μας έλκυε στον άνθρωπο το κάτι διαφορετικό από εμάς, ακόμα κι αν ήταν δυνάμει κακοποιητής”, αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

“Τι; Τι λες καλέ; Ότι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι τους μάτσο κακοποιητές; Είναι επικίνδυνο αυτό που λες και μην το ξαναπείς σε παρακαλώ. Τι λες καλέ; Αυτό πάλι επιστημονικό θα μας πεις ότι είναι;”, ξέσπασε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου