Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οργισμένη η Μαρία Μπακοδήμου: “Να βγει αύριο η Super Κατερίνα να μας απαντήσει”

“Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις;”

Την Κυριακή το πρωί η Μαρία Μπακοδήμου, τοποθετήθηκε σχετικά με το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπου ένας ρεπόρτερ της “Super Κατερίνα” τον περίμενε με κάμερα στο θέατρο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ξέσπασε κατά της εκπομπής του ALPHA, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος…” είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα για την “Super Κατερίνα”: “Αν μου το έκαναν αυτό, θα συμπεριφερόμουν πολύ άσχημα”

 

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

“Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια”.

Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε:

“Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου