Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει”

Το νέο μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους

Η γνωστή παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη όλο αυτό το διάστημα έμενε ενεργή στα social media, αποφεύγοντας ωστόσο να ποζάρει στην κάμερα.

Έγραψε στην ανάρτηση:

“Μετά από περίπου δυόμισι χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έστειλαν με τη σειρά τους τις ευχές τους στην παρουσιάστρια, ενώ σχολίαζαν τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού μετά από χρόνια, η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε και πάλι μελαχρινή.

 

Δείτε επίσης: Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία για το 2024

 

Το νέο μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση η Αντελίνα Βαρθακούρη επανήλθε με νέο σχόλιο:

«Πραγματικά τα σχόλια σας, ο χρόνος του καθενός σας που διαθέσατε για μένα για να γράψετε μια γλυκιά κουβέντα, δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει και πως με έχετε κάνει να αισθάνομαι μετά από χρόνια. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι εύχομαι να είμαι αντάξια της αγκαλιάς σας. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Να έχετε υγεία κι ευλογία στα σπιτικά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τα μηνύματα που έλαβε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου