Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: “Δεν θα δω επί τούτου Μάρκο Σεφερλή, ξέρεις για ποιον λόγο”

“Δεν θα γελάσω επειδή είναι ντυμένος γυναίκα, αυτό δεν μου φαίνεται αστείο. Με την ατάκα όμως θα γελάσω”, παραδέχεται η παρουσιάστρια

Συζήτηση περί κωμωδίας και politically correct αστείων είχαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μαζί με τον σημερινό (3/1) τους καλεσμένο, Διονύση Ατζαράκη. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, αναφερόμενη στην κωμωδία και το περιεχόμενό της, εξέφρασε την άποψή της για τον Μάρκο Σεφερλή και το χιούμορ που χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του.

«Η κωμωδία απευθύνεται το ίδιο σε όλους; Υπάρχει ένοχο χιούμορ; Να πω πάλι για το παράδειγμα του Σεφερλή, ο οποίος είναι τεράστιος σε αυτό που κάνει», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μπορεί να δω Σεφερλή – δεν θα δω επί τούτου, ξέρεις για ποιον λόγο, για το politically correct του πράγματος – αλλά θα τον δω γιατί παίζει κάπου και φυσικά θα γελάσω με την ατάκα. Δεν θα γελάσω επειδή είναι ντυμένος γυναίκα, αυτό δεν μου φαίνεται αστείο. Με την ατάκα όμως θα γελάσω», παραδέχεται σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Ούτε κι εγώ θα γελάσω με αυτό. Ούτε η κωμωδία απευθύνεται σε όλους, γι’ αυτό και υπάρχουν πολλοί κωμικοί για να διαλέξει ο κόσμος ποιος του αρέσει και ποιος του ταιριάζει», σχολιάζει από την πλευρά του ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Ο Σεφερλής παραμένει ένας πάρα πολύ έξυπνος και ταλαντούχος κωμικός, έχει μέσα και πάρα πολύ ωραία αστεία», συμπληρώνει ο καλεσμένος της εκπομπής.

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου όμως που δεν θα παραδεχθεί ότι γελάει με τα αστεία του Μάρκου ή με τα δικά σου», τόνισε αμέσως μετά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου