Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Καρράς: Με το “Νύχτα Ξελογιάστρα” το ύστατο χαίρε στον τραγουδιστή

Ρίγη συγκίνησης έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου τραγούδησε τη μεγάλη του επιτυχία

Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» σε ηλικία 70 ετών νικημένος από τον καρκίνο και εκατοντάδες κόσμου συνέρρευσαν από το πρωί σήμερα (26/12) στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να του πουν το δικό τους τελευταίο αντίο. Η σορός του δημοφιλούς ερμηνευτή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Κατά την έξοδο της σορού από τον ιερό ναό, μία ορχήστρα έπαιξε τη μεγάλη επιτυχία «Νύχτα Ξελογιάστρα» στη μνήμη του σπουδαίου τραγουδιστή και σύσσωμο το πλήθος του κόσμου ερμήνευσε τους στίχους για να τον τιμήσει στο τελευταίο του ταξίδι.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, που ακολούθησαν το φέρετρο υποβασταζόμενες, θρηνώντας την τεράστια απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου. Στο σημείο ακούστηκαν και ποντιακά τραγούδια, τιμώντας την καταγωγή του αείμνηστου ερμηνευτή αλλά και η άλλη μεγάλη του επιτυχία, με τίτλο «Δεν πάω πουθενά».

«Καλό ταξίδι, άρχοντα», «Αθάνατος», «Καλή αντάμωση Βασίλη», «Άξιος» επαναλάμβανε ο κόσμος καταχειροκροτώντας και προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βασίλης Καρράς αναμένεται να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο Τετάρτη 27/12 στις 12μμ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου