Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όταν ο Βασίλης Καρράς είχε λυγίσει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο – “Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου”

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, έσβησε, αφήνοντας ωστόσο πίσω του μια πληθώρα τραγουδιών μέσω των οποίων θα παραμένει ζωντανός στις μνήμες και τις καρδιές όσων των αγάπησαν.

Ο Βασίλης Καρράς είχε καταφέρει να αγαπηθεί από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, και τα τραγούδια του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, την αγάπη αυτή που εισέπραττε από τους θαυμαστές του προσπαθούσε να την ανταποδώσει με κάθε τρόπο. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έζησε ήταν στη συναυλία που έδωσε το 2017 στο θέατρο Πέτρας για τα 40 χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής. Εκεί, ο Βασίλης Καρράς βλέποντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να τον ακούσει και ακούγοντάς τους να τραγουδούν μαζί του, δεν άντεξε και λύγισε.

Ο Βασίλης Καρράς μη μπορώντας να συνεχίσει από τη συγκίνηση να τραγουδά, έδωσε το μικρόφωνο στον κόσμο και ξέσπασε σε δάκρυα. Όταν κατάφερε να μαζέψει κάποιες δυνάμεις, είπε, «Αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτή την αγάπη που εισπράττω σήμερα μακάρι ο Θεός να μου έδινε τη δύναμη να τη μοιράσω» και προσπάθησε με δάκρυα στα μάτια να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου