Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά! Οι live στιγμές και η συγκίνηση

Αμέτρητα χειροκροτήματα και αφιερώσεις στις νυχτερινές πίστες για τον «άρχοντα»

Μεγάλη είναι η απώλεια του Βασίλη Καρρά για τον καλλιτεχνικό κόσμο και μάλιστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Σε όλες τις μεγάλες πίστες τα πρωτοκλασάτα ονόματα αποχαιρέτησαν τον μεγάλο καλλιτέχνη τραγουδώντας τα αξέχαστα κομμάτια του και προκαλώντας ρίγη στο κοινό.

Ρέμος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Πάολα κλαι πολλοί ακόμα αφιέρωσαν τη βραδιά στον άρχοντα Βασίλη Καρρά. Δείτε τα βίντεο:

Νίκος Οικονομόπουλος: «Καλησπέρα και καλή βραδιά»
«Απόψε είναι ιδιαίτερη βραδιά για εμάς, θέλω να αφιερώσω όλη τη βραδιά στον Βασίλη τον Καρρά, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική, θα τον θυμόμαστε για τα τραγούδια του και την καλή του την ψυχή. Θα ξεκινήσω ως εξής “Καλησπέρα και καλή βραδιά”» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος λέγοντας τη χαρακτηριστική φράση του Βασίλη Καρρά.




Αντώνης Ρέμος: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

«Ο Βασίλης μας… Εδώ ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε. Ας του αφιερώσουμε κάποιο τραγούδι για να φτάσει η ψυχούλα του εκεί ψηλά να βρει τον Παντελή. Πάντα θα τον θυμόμαστε. Οι άνθρωποι πεθαίνουν οι ψυχές τους όμως μένουν και Βασίλη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε στην σκηνή του ΝΟΧ ο Αντώνης Ρέμος.



Η Πάολα τραγούδησε το Απ΄τον Βορρά μέχρι τον Νότο με τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά σε γιγαντοοθόνη.




Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που από την «Πύλη Αξιού», είπε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και συγκίνησε τους θαμώνες.




Γιώργος Τσαλίκης: «Μας αποχαιρέτησε τη βραδιά της αγάπης»

«Δεν νομίζω ότι θα κάνουμε ότι δεν έγινε» ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Ένα μεγάλο αντίο στον μοναδικό αυτό καλλιτέχνη, έναν άνθρωπο που επέλεξε να μας αποχαιρετήσει τη βραδιά της αγάπης. Ήταν για μας δάσκαλος, πατέρας και αδελφός. Αποφασίσαμε με τον Χρήστο να αφιερώσουμε όλη τη βραδιά στον Βασίλη» είπε, και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη τραγούδησαν επιτυχίες του Βασίλη Καρρά.




Και η Νατάσα Θεοδωρίδου τον αποχαιρέτησε με το «Νύχτα ξελογιάστρα», από τα πρώτα τραγούδια του Βασίλη Καρρά που άκουσε και θαύμασε.

@natasa.theodoridoufans Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά🕊️ @Natasa Theodoridou #natasatheodoridou #theodoridou #fy #fyp #foryou #fypシ #bouzoukia #voiceeffects #viral #aktipireos #vasiliskarras ♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Theodoridou Fan’s

 

H Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά επί σκηνής

«Αυτή τη στενοχώρια που κουβαλάω απόψε… Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να πω άλλα. Δυο τραγούδια μου έδωσε και ξεκίνησε όλη η μουσική διαδρομή μου χάρη σε αυτόν! Ένας υπέροχος, υπέροχος δοτικός άνθρωπος ο Βασίλης», είπες εμφανώς συγκινημένη και τραγούδησε για εκείνον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok, ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά, «Άστη να λέει», κάποια στιγμή, βουρκωμένος σταμάτησε να τραγουδά αφήνοντας το κοινό να συνεχίσει, ενώ στο τέλος είπε, «Για πάντα στην καρδιά μας θα ζει».

@panikrecords Άστη να λέει…#giannisploutarxos #vasiliskarras #astinaleei #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου