Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: “Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου, μου είπαν ότι το έκαναν για να πουλήσουν φύλλα”

«Μου πρόσφεραν κάποτε ένα εκατομμύριο λίρες να πάω στην Αγγλία να δουλέψω, αλλά είπα όχι», είπε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στο λόγο που είπε όχι σε μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, ενώ απάντησε και για τα ψευδή δημοσιεύματα από το παρελθόν.

«Έγινα πρόσφατα παππούς, το εγγονάκι μου είναι μηνών, αγοράκι είναι! Πριν γίνω τραγουδιστής ήμουν project manager σε μια εταιρεία τροφίμων. Όσο δουλεύεις πάνω στο ταλέντο σου, τότε σου παρουσιάζονται οι ευκαιρίες. Ο έρωτας είναι έμπνευση, μας δίνει δύναμη.

Μου πρόσφεραν κάποτε ένα εκατομμύριο λίρες να πάω στην Αγγλία να δουλέψω, αλλά είπα όχι. Θα έχανα την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, την Ελλαδίτσα μου. Πάντα προσπαθούσα να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Για τα δημοσιεύματα στο παρελθόν που ανέφεραν ότι εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είπε: «Το είχα διαψεύσει τότε. Πήγα και βρήκα τους εκδότες του περιοδικού και μου είπαν “το γράψαμε για να πουλήσουμε κανένα φύλλο”, τους είπα να το διαψεύσουν και το έκαναν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου