Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιανός: “Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του Celebrity”

Τι αποκάλυψε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” για το Survivor, τι έφταιξε στο «I am a celebrity», τις οικογενειακές στιγμές και τη συμβουλή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οικογενειακά ενώ θα πάει διακοπές σε βουνό που έχει χρόνια να πάει και μετά στο χωριό του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Για το Survivor αλλά και για το “Celebrity”

“Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του ‘’celebrity’’. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να ζήσω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο survivor, την μικρή μου κόρη”.

 

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επίσης μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει κάνει πολλά πράγματα για εκείνον:

“Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σιγουρά όμως”.

Αναφερόμενος στις ημέρες των γιορτών, είπε πως ήταν μόνος και δεν θέλει να τις θυμάμαι.

“Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου