Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Περικλής Κονδυλάτος: “Δεν φοράω εσώρουχα, να το πούμε, δεν είναι κακό”

“Από τα Χριστούγεννα έχω γλυκόπικρες μνήμες…”

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” για τα Χριστούγεννα, τις αναμνήσεις που έχει από αυτά, τα πιο ωραία δώρα που έχει δεχτεί και έχει κάνει, ενώ επίσης αποκάλυψε ότι δεν φοράει εσώρουχα.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε αρχικά:

“Από τα Χριστούγεννα έχω γλυκόπικρες μνήμες, γιατί μερικές φορές οι γονείς μου είχαν προστριβές. Το αγαπημένο μου ρεβεγιόν ήταν όταν ήμουν μικρός και ήμασταν στο σπίτι μας, ήταν ειρηνικό το περιβάλλον εκείνη τη χρονιά, ένιωσα για πρώτη φορά θαλπωρή και ασφάλεια, που δεν νομίζω ότι την έχω ξανανιώσει από τότε”.

Στη συνέχεια σχετικά με τα δώρα δήλωσε:

“Το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε ο Βασίλης Ζούλιας και είναι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Δεν τα φοράω, γιατί δεν θέλω να τα χάσω. Το πιο ωραίο δώρο που έχω κάνει στον Βασίλη Ζούλια είναι μία κάρτα από χρυσό με κάποιες πολύτιμες πέτρες πάνω”.

 

“Είμαι λίγο υποχόνδριος και γι’ αυτό φοράω λίγα ρούχα”

“Γενικότερα δεν κάνω κάτι εντυπωσιακό. Δεν είμαι και άνθρωπος που μπορώ να φορέσω ένα κουστούμι πάνω μου για πολλή ώρα. Είμαι λίγο υποχόνδριος και γι’ αυτό φοράω λίγα ρούχα. Για παράδειγμα δεν φοράω εσώρουχα, να το πούμε, δεν είναι κακό. Δεν θα τηρήσω το έθιμο με τα κόκκινα εσώρουχα, δεν το τηρώ όλο τον χρόνο” και συνέχισε:

“Δεν έχω εσώρουχα καταρχήν. Όταν ήμουν στο Survivor δεν έπαιρνα τα εσώρουχα που μου έδινε η παραγωγή, γιατί δεν τα χρειαζόμουν”.

Τέλος, για τα “πιο ερωτικά Χριστούγεννα” που έχει κάνει, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε:

“Ήμουν πολύ μικρός να πω, ήμουν σε ένα κλαμπ και έκανα μια γνωριμία, η οποία το ίδιο βράδυ προχώρησε και έτσι ήταν πολύ ευχάριστο”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου