Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η μητέρα του, Μάχη – “Του είχα πει… δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις”

Μίλησε την Παρασκευή το πρωί στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1

5653315

Η Μάχη Φλωρινιώτη βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς έχασε τον γιο της, Νίκο Φλωρινιώτη, στα 39 του χρόνια, μετά από πολύ μεγάλο αγώνα που έδωσε στην προσπάθειά του να νικήσει τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο, η Μάχη Φλωρινιώτη συγκλόνισε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής της επικοινωνίας με τον Γιώργο Λιάγκα.

“Το παιδί μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, πάλευε ακόμα. Η Μάχη τελευταία έγινε δυνατή γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Ήξερε μόνο ότι έχει καρκίνο στον ώμο, δεν ήξερε ότι έχει και σε άλλα σημεία. Του είχα πει «δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας που λέγεται καρκίνος, όμως, έκανε μετάσταση στα μηνίγγια” ανέφερε η Μάχη Φλωρινιώτη και συνέχισε:

“Την ημέρα του Αγίου Νικολάου ήταν λίγο μπερδεμένος το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε ότι θα μπούμε στο νοσοκομείο και θα βγούμε. Η γιατρός μου τα είχε πει όλα, αλλά έπαιζα θέατρο. Ούτε η γιατρός περίμενε ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, νομίζαμε θα πήγαινε 2-3 μήνες”.

 

Δείτε ακόμη: Η Αννούλα Φλωρινιώτη κατέρρευσε στον αέρα: “Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ”

 

“Οι μανούλες να έχουν δύναμη όταν συμβαίνει κάτι στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Όλα παλεύονται και το παιδί μου αν δεν είχε κάνει ο καρκίνος μετάσταση στο σημείο που είχε κάνει, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Οι άλλες μανούλες να μην το βάλουν κάτω, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Εκεί που έκανε μετάσταση στο παιδί μου, δεν γινόταν τίποτα” είπε κλαίγοντας η Μάχη Φλωρινιώτη.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης: Ξεσπά ο αδερφός του Σάββας – “Είναι ιατρικό λάθος, θα κινηθώ νομικά”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου