Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Πάγωσε” ο Πάνος Μουζουράκης με την Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν σε ενέκρινα για την Μαριλού”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την “Super Κατερίνα“.

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, αρχικά δεν τον ενέκρινε ως σύντροφο για τη φίλη της, Μαριλού Κόζαρη καθώς ένιωθε ότι είναι πολύ διαφορετικοί κόσμοι.

Έτσι, όταν ο τραγουδιστής τη ρώτησε γι αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε:

“Στην αρχή όχι. Σε θαύμαζα πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη, ήξερα ότι είσαι καλό παιδί, αλλά ένιωθα ότι έχεις μία «τρέλα». Καλή τρέλα. Και επειδή η Μαριλού είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ με τη δουλειά της, λέω αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να τη φέρει στο κέντρο της; Κατάλαβες”.

“Με αυτό που είδα στην πορεία, έπαθα σοκ. Για αυτό καμία φορά πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο και τον δεις πως συμπεριφέρεται στη σχέση… Μπορεί να τον θαυμάζεις και να λες, αλλά ποτέ μην πεις την άποψή σου χωρίς να τον δεις πως συμπεριφέρεται. Βγάλατε ο ένας στον άλλον τον καλό του εαυτό” κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 




 

“Θα βουρκώσω”

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξέφρασε τον έρωτά του για την Μαριλού Κόζαρη, λέγοντας πως την ερωτεύεται καθημερινά και υπάρχει μία επανάληψη στο συναίσθημα αυτό.

“Αυτή την περίοδο οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα” είπε ο Πάνος Μουζουράκης με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και να λέει:

“Θα βουρκώσω αλήθεια”.

 




 

Δείτε επίσης: 

Πάνος Μουζουράκης: “Σκέφτομαι μην πω καμιά βλακεία και ακολουθεί για πάντα την κόρη μου”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου