Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα: “Πέφτω από τα σύννεφα”

Αιφνιδιάστηκε ο ηθοποιός με την είδηση

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αιφνιδιάστηκε με την είδηση της αποχώρησης από το “I Love ΣουΚου” της Τζο Κουτσοκώστα, καθώς δεν γνώριζε κάτι.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του “Breakfast @ star” είπε:

“Δεν ξέρω κάτι να σου είμαι ειλικρινής. Εμείς έχουμε γράψει τις εκπομπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η αλήθεια, οπότε τώρα θα επανέλθουμε από Γενάρη. Αλήθεια; Το ξέρεις εσύ και δεν το ξέρω εγώ; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια αλλαγή στην ομάδα. Θα μιλήσω τώρα με την Τζο, αφού με ρωτάς. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται” είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

Δείτε επίσης: Η Τζο Κουτσοκώστα για το “I Love ΣουΚου”: “Δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κουτσομπολεύω”

 

“Είναι ένα μέλος της ομάδας που αγαπώ πάρα πολύ, οπότε οποιαδήποτε τέτοια αποχώρηση θα με στενοχωρούσε αφάνταστα. Φαντάζομαι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του για να είναι καλύτερα ο ίδιος. Οι αλλαγές είναι για καλό, δεν είναι για κακό κι από τις δύο πλευρές. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη παρέα, δεν έχουμε καθόλου καβγάδες, προστριβές και για αυτό πέφτω από τα σύννεφα με αυτό που ακούω. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο για να σου πω ότι κάτι έχει συμβεί. Εγώ ξέρω ότι οι παρέες θέλουν λίγο χρόνο. Δηλαδή, με την Μπέττυ επειδή έχουμε δύο χρόνια πίσω μας, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι υπάρχει μεγαλύτερη χημεία γιατί επικοινωνούμε με κλειστά μάτια. Σίγουρα με τον Τάσο και την Τζο θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε σχέση με αυτό. Αν είναι δική της επιλογή, θα είναι σίγουρα για καλό” ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου