Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: “Θαυμάστρια απειλούσε ότι θα μου κάψει το αμάξι επειδή είχα σχέση”

“Ζηλεύω με έναν πολύ περίεργο τρόπο, δικό μου”

Για την σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, τη ζήλια, την απιστία, αλλά και τα ευτράπελα που έχει βιώσει με θαυμάστριες μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε τις δυσκολίες που είχε περάσει με μια θαυμάστρια του:

“Θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι θα μου κάψει το αμάξι, τα λάστιχα, επειδή είχα σχέση”.

Στην πορεία πρόσθεσε:

“Ζηλεύω με έναν πολύ περίεργο τρόπο, δικό μου. Έχω ψάξει κινητό. Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Το θέμα είναι αυτό που βρίσκεις πόσο μετράει μετά”.

 

“Η απιστία θεωρώ ότι είναι λόγος χωρισμού”

Για τη σύντροφό του και μοντέλο, σχολίασε:

“Θεωρώ πως η σύντροφός μου, Ιωάννα Σαρρή, είναι η πιο ωραία Ελληνίδα” και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε για την απιστία:

“Η απιστία θεωρώ ότι είναι λόγος χωρισμού. Παλιότερα όχι τόσο, πλέον όμως θεωρώ ότι είναι… Συνειδητοποίησα από την εμπειρία μου ότι όσες φορές συγχώρησα απιστία, υπήρξε μετά ένα κλίμα άρρωστο και τοξικό, σαν να αλλάξανε όλα. Θέλει πολλή δουλειά μετά για να φτιάξει το πράγμα”.

Τέλος, ο Γιώργος Σαμπάνης παραδέχτηκε πως:

“Αν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος, θα έβγαινα περισσότερο έξω. Δε μου αρέσει να πηγαίνω σε αγαπημένα μου μέρη και να έρχεται ένας τύπος, που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή, και να με τραβάει φωτογραφίες, που είμαι ατημέλητος, και μετά γράφουν “πως είναι έτσι αυτός””.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου