Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σχέση του, η συγκατοίκηση και η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά

“Τα πρώτα μου καλά λεφτά τα πήρα στην πρώτη μου δουλειά, στο Peppermint. Τα διαπραγματεύομαι τα λεφτά μου πλέον, γιατί πολλές φορές έχω υπάρξει “ριγμένος” σε αυτό το θέμα”

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 στο Στούντιο 4. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, που φέτος πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα, μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παντρευτεί και ότι είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί με κοπέλα.

Oι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε: «Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωπο ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μην με αναγνωρίζουν…»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με την αγαπημένη του. «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν».









Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου