Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Τσαβάλου «Το κεφάλαιο δεύτερο παιδί έχει κλείσει για μένα»

Μας ξανασυστήνεται με έναν διαφορετικό ρόλο μέσα από την πρώτη Χριστουγεννιάτικη ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι»

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της  με σημαντικές δουλείες στο θέατρο, στην τηλεόραση στον κινηματογράφο αλλά και στο ραδιόφωνο.

Η γοητευτική Κατερίνα Τσαβάλου λίγο  πριν αποχαιρετήσει το 2023, μας  ξανασυστήνεται με έναν διαφορετικό ρόλο μέσα από την πρώτη Χριστουγεννιάτικη ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που βγήκε στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πάνω στο σενάριο των Θανάση Παπαθανσίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνής και Χάρη Χιώτη. Στον ρόλο του ζαχαροπλάστη  βλέπουμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, όπου τον πλαισιώνουν τα παιδιά Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και ο Μιχάλης Ρέππας σε έναν ρόλο έκπληξη «’’Οι κουραμπιέδες από χιόνι’’ είναι η καλύτερη πρόταση για τις μέρες των γιορτών και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη  που παίζω σε αυτή την εκπληκτική ταινία. Είναι ευλογία να δουλεύεις με τον Γάννη Τσιμιτσέλη. Είναι ένας ρόλος πιο σκοτεινός, που βοηθά πολύ στη πλοκή. Είναι μια ταινία για μικρούς και μεγάλους που αξίζει να δείτε, μας μεταφέρει σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό πασπαλισμένο με πολλή ζάχαρη άχνη, ρομαντισμό και παιδική αθωότητα» παραδέχεται η γλυκιά ηθοποιός που συνεργάστηκε άψογα και με τα παιδιά που την εντυπωσίασαν «Υπήρχε πολύ αγάπη και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη,  τα παιδιά ήταν φανταστικά».

 

«Ακόμα όχι, δε θα  αφήσω τη κόρη μου να δει τη ταινία»

Η Κατερίνα Τσάβαλου ερμηνεύει μια μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ  με σκηνές πολύ συγκινητικές με εκείνη και την τηλεοπτική της κόρη «Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα και  ήταν δύσκολο επειδή είμαι μαμά και  σκεφτόμουν πόσο βαρύ το φορτίο του συγκεκριμένου  ρόλου. Όταν διάβασα το σενάριο με έπιασαν τα κλάματα και όταν ξεκίνησα να το δουλεύω όλο αυτό, πραγματικά μου ήταν πολύ  δύσκολο και στενάχωρο» λέει η ταλαντούχα ηθοποιός. Παρόλο που η ταινία είναι και για παιδιά, η ίδια δεν θα αφήσει τη κόρη της να τη δει και εξηγεί τον λόγο «Ακόμα όχι, δε θα την αφήσω λόγω  του δικού μου ρόλου, επειδή εγώ είμαι η μαμά της και δεν ξέρω πως θα το σκεφτεί στο μυαλουδάκι της αυτό που  θα δει»  λέει.

 

 

 

Χρόνο θα αλλάξει στη Θεσσαλονίκη αφού από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023  θα εμφανίζεται με τον Κώστα Μακεδόνας, την Κατερίνα Κούκα, τον  Γιάννης Ζουγανέλης Vergina theatro, στη Θεσσαλονίκη «Θα μείνω για τις γιορτές  στη Θεσσαλονίκη. Θα έρθει και ο άνδρας μου και η κόρη μου» λέει και εξηγεί  πως η δουλειά είναι κάτι που  της δίνει μεγάλη χαρά «Μου αρέσει να το συνδυάζω,  άλλες φορές είναι δύσκολο άλλες  είναι εύκολο. Φεύγεις  με πολλές ενοχές  από το παιδί σου όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθόμαστε σπίτι» όσο για την πιθανότητα να κάνει δεύτερο παιδί, η Κατερίνα Τσάβαλου απαντά με βαθιά συνείδηση «Το κεφάλαιο δεύτερο παιδί έχει κλείσει για μένα. Θέλω να είμαι 100% δίπλα στην κόρη μου. Να μπορώ να της προσφέρω τα πάντα. Είμαι πλήρης μαζί της. Θα σου πω  ότι στο παρελθόν το  ήθελα, μετά ήρθε η καραντίνα, άλλαξαν πολλά και ξέρεις, καμία φορά σε πάει και λίγο η ζωή εκεί που θέλει.  Εγώ έχω μεγαλώσει σε πολύτεκνη οικογένεια, ήμασταν τέσσερα αδέρφια και ζοριζόμασταν μοιραζόμασταν τα πάντα» τονίζει.

 

 

 

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν  το 1999 στο «Γλυκόξινο Κρασί» σε ρόλο  πρωταγωνιστικό δίπλα στην τους Μπέττυ Λιβανού, Βαγγέλη Γερμανό. Μια συνεργασία που πολλοί θα ζήλευαν «Μου λείπει η τηλεόραση. Έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς και αξιόλογες σειρές. Θα ήθελα να κάνω σερί   τηλεόραση. Το τηλέφωνο χτυπά  αλλά δεν κάθεται  η δουλειά, φτάνω στη πηγή  και δεν πίνω νερό!» λέει.  Ο σύζυγός της Δημήτρη Στεργίου είναι εκτός χώρου όμως βρίσκεται σε κάθε βήμα δίπλα της «Ο Δημήτρης Με στηρίζει και θα μου πει πάντα την αλήθεια» λέει και σε ότι αφόρα τον γάμο της, η Κατερίνα Τσάβαλου εξηγεί πως « η σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω δεν είναι όλα φανταστικά και τέλεια σε έναν γάμο! Έχουμε όμως  κοινούς στόχους, κοινά θέλω και αυτό είναι που σε ένα ζευγάρι που σε πάει παρακάτω» ολοκληρώνει.

 

Της Σπυριδουλας Τριάντου

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου