Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στάθης Σχίζας: “Δεν έφυγα από το Survivor για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου”

“Το πραγματικό ριάλιτι είναι το off camera. Αν τα έδειχναν θα έκανε 80% τηλεθέαση”

Καλεσμένος της εκπομπής “Πρωινό Σουσού” ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε για το “Survivor“, για τους λόγους που αποχώρησε από τον περσινό κύκλο, αλλά για την τεράστια προβολή που θα είχε αν έδειχναν πράγματα που συμβαίνουν off camera.

“Υπάρχει μια παραφιλολογία γύρω από το Survivor, ποιος θα μπει, ποιος όχι, είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Εγώ γενικά έχω καλές σχέσεις με την παραγωγή. Πρέπει να ζυγίσεις πολλά πράγματα για να φύγεις για τον Άγιο Δομίνικο, ειδικά εγώ που θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά, δεν έχω κάνει χειμώνα. Πλέον δεν είναι εμπειρία, την έχεις ζήσει ήδη” είπε ο πρώην παίκτης του Survivor και το Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση από ότι πέρσι.

 

Δείτε ακόμη: Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Κρατάω το τατουάζ με το όνομά της”

 

“Στο πρώτο Survivor μπήκα μέσα με ανθρώπους που πήγαν για την εμπειρία, στο All Star ήταν άνθρωποι που είχαν πάει με πλάνο πριν ξεκινήσει. Ήταν πολύ σκληρό. Έξω από το παιχνίδι δεν έχω θέμα με κάνεναν, όμως κάποιοι μου είναι αδιάφοροι. Όπως δεν έκανα παρέα μέσα στο παιχνίδι, δεν θα έκανα και έξω” τόνισε.

 

“Αν τα έδειχναν θα έκανε 80% τηλεθέαση”

Όσον αφορά στην αποχώρησή του, απάντησε:

“Θα είχα βγάλει κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να είχα κερδίσει το παιχνίδι, αλλά και πάλι, μόλις θα τελείωνε το παιχνίδι και θα είχα φτάσει εκεί, θα σκεφτόμουν “πόσα πράγματα θα είχα καταπιεί για να φτάσω εκεί””.

“Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να είναι 7 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα” δήλωσε και συνέχισε:

“Δεν σε κατευθύνει κάποιος να πεις πράγματα ή να κάνεις. Σε πάει μόνο του το παιχνίδι. Γίνονται τόσα πράγματα μέσα που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Κι εγώ κάποια επεισόδια που έχω δει από την τηλεόραση, δεν έχει καμία σχέση με το τι γίνεται μέσα”.

“Δεν καταγράφεσαι 24 ώρες το 24ωρο, οπότε υπάρχουν νεκρά σημεία, γίνονται συζητήσεις που δεν τα παίρνει η κάμερα. Εγώ έλεγα για πλάκα, ότι το πραγματικό ριάλιτι είναι το off camera. Αν τα έδειχναν θα έκανε 80% τηλεθέαση” αποκάλυψε.

“Έχω δει βίντεο με αντίδρασή μου κι έλεγα “που είναι το υπόλοιπο;”. Υπήρχε πιο μεγάλη ένταση στο off camera, on camera γινόμασταν πιο πολιτισμένοι” πρόσθεσε.

“Δεν υπάρχει παίκτης που να μην ξέρει ότι τον καταγράφει η κάμερα, ακόμα και η μακρινή. Αν θες να μη σε πάρει η κάμερα, δεν σε παίρνει. Έχω δει παίκτη να είναι σε κατάσταση ζεν και με το που έρχεται η κάμερα να γίνεται χαμός” επεσήμανε.

 

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας: “Μετάνιωσα που πήγα στο Survivor All Star”

 

“Δεν μετάνιωσα που πήγα τη δεύτερη φορά”

Ο Στάθης Σχίζας αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα πήγαινε ξανά για δεύτερη φορά στο All Star.

“Θα πήγαινα, δεν το μετάνιωσα. Εγώ μπορεί να άλλαζα κάποιες συμπεριφορές μέσα, να μην ασχολιόμουν με τίποτα. Θα αποχωρούσα 100%. Κυρίως έφυγα για τις συμπεριφορές, όχι για την Αλεξάνδρα. Ήταν συνολικό, έβλεπα που μπορούσε να φτάσει ένας άνθρωπος για να πάρει μια βδομάδα παραπάνω χρήματα. Μιλάμε για τρελά πράγματα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Από την πρώτη μέρα δεν με συμπαθούσαν, δεν ξέρω γιατί” τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου